سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

برای برف بازی در مشهد کجا برویم؟ + آدرس

  • کد خبر: ۱۴۴۸۳۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
برای برف بازی در مشهد کجا برویم؟ + آدرس
با نزدیک‌ترین و امن‌ترین مسیرهای برف‌بازی در مشهد و حوالی این شهر آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر در پی اولین برف سنگین زمستانی به‌دنبال بهترین، امن‌ترین و نزدیک ترین، مسیر برای برف بازی و تیوپ سواری می‌گردید، نیازی نیست از مشهد خارج شوید.

ارتفاعات جنوب غرب مشهد، بولوار نماز می‌تواند میزبان شما باشد تا از روز‌های برفی بیشترین استفاده کنید.‌ بولواری ۷ کیلومتری که از پارک خورشید شروع می‌شود و پس از گذر از بولوار‌های هاشمیه، سرافرازان، دلاوران، خاقانی و شهید کاوه به بزرگراه شهید کلانتری می‌رسد.

تمام حاشیه این بولوار که در کنار کمربند سبز جنوبی مشهد کشیده شده است، فرصت مناسبی برای برف بازی و تیوپ سواری ایجاد می‌کند. به طوری که می‌توانید به‌راحتی خودروتان را در آسفالت پارک کنید و در فاصله‌ای بسیار کم، روی کوه  بروید و در شیبی ملایم‌ تیوپ سواری کنید و پایین بیایید.

‌از ویژگی این مسیر که موجب امنیت آن می‌شود، علاوه بر شیب ملایم کوه ها، نزدیک‌بودن بولوار نماز به شهر و تردد آسان خودرو‌های امدادی در صورت اتفاق‌های احتمالی است که در برف بازی اهمیت بسیاری دارد. دیگر اینکه در این کوه‌ها باز هم به‌دلیل نزدیکی به شهر، خبری از حیوانات وحشی نیست.

در ادامه بولوار نماز، کوه‌های معجونی در جاده خلج کشیده شده است که آن‌ها نیز برای برف بازی مناسب‌اند. البته اکنون‌ چون کمربند جنوبی در این بخش‌ گشایش نیافته است، نمی‌توان از این مسیر‌ به آن کوه‌ها رسید. بهترین مسیر برای رسیدن به معجونی بزرگراه کلانتری و ورود به خیابان خلج است. این خیابان در امتداد خود به سمت کوه‌های معجونی می‌رود.

در مقابل سازمان صنایع دفاع، کوه‌ها با شیب ملایم خود، هر سال زمستان میهمان برف دوستان هستند. کوه‌ها در فاصله کمی از جاده قرار گرفته اند و تا رسیدن به کنار کوه فقط حدود ۳ دقیقه راه است. این فضا هم برای تیوپ سواری و برف بازی امن و مناسب است.

اگر بازهم بخواهیم برای برف بازی راهی دور نرویم، باید به بوستان‌های‌ شهر سر‌ بزنیم. از جمله بوستان وکیل آباد و ملت و حتی بوستان‌های محلی مانند وحدت و مینا که می‌توان با وسایل حمل‌ونقل عمومی به آن‌ها رسید و از فضایش لذت برد.

اما در مسیری دورتر از مشهد، کوه‌های کم‌ارتفاع نزدیک به سد چالیدره، دیگر پیشنهاد ما برای برف بازی و تیوپ سواری است. شیب ملایم این کوه ها، نیز امنیت لازم را فراهم کرده است. دو مسیر پیاده روی از روستای جاغرق به کردینه و از زشک به سمت چشمه قُل قُلی را نیز فراموش نکنید که در این مسیرها‌ می‌توانید در کنار رودخانه‌ از تماشای فضای برفی و زیبای روستا نیز بهره ببرید و خانوادگی در مسیری دل انگیز‌ راه بروید.

اما مهم‌ترین و تنها پیست اسکی مشهد، شیرباد است که در حدود هفتاد کیلومتری مشهد قرار گرفته است و در مسیر جاده چناران و پس از روستای دولت آباد است و بعد از گذشتن از ۳۶ کیلومتر مسیر فرعی به پیست اسکی می‌رسد. در این پیست در کنار فضای مناسب برای لوژسواری، اسکی و... امکانات تفریحی، اقامتی و رستوران نیز در فضایی امن فراهم است.

اگر می‌خواهید مشهد برفی را از بالا ببینید، پیشنهاد می‌کنیم به پارک کوهسنگی بروید یا به ارتفاعات خلج در شرق مشهد بروید و مشهد را در جلوه‌ای دیگر تماشا کنید.

برف‌بازی در اطراف مشهد

شاندیز میدان دوم سمت چپ به‌سمت خادر، خادر‌۱۰ محل مناسبی برای تماشای طبیعت برفی و برف‌بازی است. به‌دلیل ایمن‌نبودن راه مراقب باشید و با دقت رانندگی کنید.

جاده شاندیز بعد از جاده حسن‌آباد ورودی شهرک صنعتی، سمت چپ جاده بوستان طبیعت پردیس.

جاده طرقبه ورودی یاسر‌ناصر به‌سمت روستای ازغد.

طرقبه به‌سمت چالیدره نرسیده به روستای نغندر سمت چپ جاده، دره خورشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->